Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 02.12.2022

Навчальні заклади Кутської громади отримали 10 ноутбуків

Навчальні заклади Кутської громади отримали 10 ноутбуків Угорська екуменічна служба допомоги в Україні передала 17 навчальним закладам Івано-Франківської області 97 ноутбуків, зокрема 10 ноутбуків отримала й Кутська громада, з метою покращення освітнього процесу в такий важкий для країни час. Дякуємо Угорській екуменічній службі допомоги в Україні за підтримку та допомогу нашій країні! Слава Україні!

Читати далі

Генератори: санітарні вимоги до розташування

Генератори: санітарні вимоги до розташування В умовах війни, враховуючи масштабні пошкодження ворогом об’єктів енергетичної інфраструктури, жителі Прикарпаття, як і цілої країни, стикнулись із необхідністю тотальної  економії електроенергії. З метою стабілізації роботи енергосистеми країни введено обмеження споживання та щоденні планові відключення електроенергії. За цих обставин громадяни та представники бізнесу шукають альтернативні джерела енергії, одним із яких […]

Читати далі

Державний портал “Діти війни”

Державний портал “Діти війни” – https://childrenofwar.gov.ua/ «Цей портал створено як інструмент пошуку дітей, їх порятунку та визволення з місць примусового переміщення чи депортації», – Дарія Герасимчук, Радниця-уповноважена Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації, координаторка порталу «Діти війни». Дана платформа була створена Міністерством реінтеграції разом з Національним інформаційним бюро за дорученням Офісу Президента України.

Читати далі

Як протидіяти домашньому насильству? Не мовчати.

Як протидіяти домашньому насильству? Не мовчати. Говорити – щоб розказати про проблему. Говорити – щоб знайти рішення. Говорити – щоб розірвати коло насильства. Відео розроблене у рамках проекту “Розірви Коло” Представництва Фонду народонаселення ООН в Україні, UNFPA.  

Читати далі

Микола Маркевич житель селища Кутів, студент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу отримав академічну стипендію Президента України на І семестр 2022/2023 навчального року. Вітаємо та пишаємося! Нових перемог!

Читати далі