Зроблено ще один важливий крок в напрямку євроінтеграції
Мінагрополітики відповідно до вимог ЄС впровадило уніфікований підхід до реєстрів кормів та каталогу кормових матеріалів.
Мінагрополітики відповідно до вимог ЄС впровадило уніфікований підхід до реєстрів кормів та каталогу кормових матеріалів.
Виплати отримуватимуть тільки ті переселенці, які проживають в зоні проведення бойових дій, і вони не можуть повернутися додому.
01 червня до Дня захисту дітей на стадіоні села Тюдів відбудеться турнірз мініфутболу (вікова група 2008 -2009 р.н.), за участі юних
футболістів Тюдова, Слобідки, Старих Кутів, Кутів, Розтік. Всіх учасників очікують солодкі призи.
ПОЧАТОК о 14.00 год.
Схвалено проєкт постанови щодо продовження на території України карантину та режиму надзвичайної ситуації з метою запобігання поширенню СOVID-19 до 31 серпня 2022 року.
Як отримати допомогу по безробіттю за новими правилами: відповіді від Дії
Законодавством України передбачено право фізичним особам підприємцям на спрощеній та загальній системі оподаткування, особам, які проводять незалежну професійну діяльність та членам фермерського господарства, тимчасово, з 1 березня 2022 року та протягом 12 місяців після припинення або скасування воєнного стану не нараховувати та не сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за себе.
Порушення постави – це симптом, що характеризує групу захворювань, які проявляються викривленням хребта у людини. Формування постави – є тривалим процесом, що розпочинається з першого року життя і завершується тільки до 20-25 років. У зв’язку з цим, особливого значення набувають методи профілактики та лікування, що дають стійкий результат і не мають негативних побічних ефектів. Лікувальна фізкультура та масаж – це найбільш відповідні способи впливу на дитячий організм. Крім того, це і відносно прості методи.
На відмінну від цілого ряду захворювань, які людство майже перемогло, педикульоз пройшов крізь віки, а його профілактика залишається актуальною і в сучасному світі.
?Свіжість хліба є найважливішою його якістю. Встановлено, що краще засвоюється хліб, який вживається в їжу через кілька годин після випікання.
?Свіжоспечений, ще теплий хліб, як і черствий, засвоюється організмом людини гірше. До значних втрат хліба та інших хлібобулочних виробів призводять:пліснявіння, картопляна (“тягуча”) хвороба та ураження хліба пігментоутворюючими бактеріями.