Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

100 ДНІВ ВІЙНИ 100 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ

100 ДНІВ ВІЙНИ 100 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ

Сьогодні минає 100 днів війни, 100 надзвичайно важких, тривожних днів… Росія намагається загарбати наші землі, називаючи це «спеціальною операцію», а не війною, Україна та весь цивілізований світ знають, що це війна, що росія нахабно напала на територію України та наших людей.

Україна бореться за свою незалежність, свободу, демократію, бореться кожен з нас. Увесь світ захоплюється боротьбою у цій війні, стійкістю України, мужністю її воїнів, національним єднанням та згуртованістю українського народу та тилу.

Довіра та вдячність нашого народу до Збройних Сил України, територіальної оборони й волонтерів – безпрецедентні. Українці допомагають військовим, людям, які змушені були через російську агресію покинути свої домівки.

Саме завдяки такій енергії та зусиллям незламних, які люблять свою Батьківщину понад усе, провалилися плани загарбників швидко захопити нашу землю. Ворог продовжує лютувати. Окупанти завдають ракетних ударів по цивільній інфраструктурі. Злочини, які вчиняє російська федерація, співмірні зі злочинами Гітлера.

Збройні сили України, тероборона, влада, український народ, благодійні організації, волонтери вже довели, що ми не плануємо здаватися, а захищатимемо свою Неньку, доки ворог не буде знищений чи викинутий далеко за наші кордони. Усі ми небайдужі в ці складні часи та будь – яка допомога кожного з нас є безцінною.
Дякуємо усім хто своєю допомогою наближує Україну до перемоги, дякуємо за старання та пожертви. Ми бачимо як весь світ допомагає та підтримує Україну, що не менш захоплює нас, українців. Україна обов’язково переможе, тому що її захищають мужні сини і доньки.

#Мисильні. Маємо бути єдині, як ніколи. Після перемоги нас чекає багато роботи, але ми будемо жити у вільній, демократичній європейській країні.

Українці непереможні. За нами правда. Україну підтримує світ.

Віримо у перемогу, дякуємо нашим Захисникам!

Слава Україні! Героям слава!??

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *