Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

30 ВЕРЕСНЯ, В ДЕНЬ СВЯТИХ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ, МИ ЩОРОКУ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ.

30 ВЕРЕСНЯ, В ДЕНЬ СВЯТИХ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ, МИ ЩОРОКУ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ.

Щиро вітаю усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати тата і маму, свою родину. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов, радість та душевне тепло.

Але на сьогоднішній день, в час війни, ми повинні думати й про тих хлопчиків і дівчаток, які ще чекають такої бажаної для них родини. На жаль, ці діти мають набагато менше шансів набути сім’ю, ніж малюки. Це діти більш старшого віку. Це діти, які мають певні проблеми зі здоров’ям.

Бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість та милосердя ваших сердець заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

В Кутській громаді ведеться цілеспрямована робота з влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сімейні форми виховання. Віримо, що спільними зусиллями громади кожна дитина буде мати родину. Чужих дітей не буває і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові, злагоді та добробуті.

Візьміть дитину у свою родину! За більш детальною консультацією звертайтесь у Службу у справах дітей Кутської селищної ради Косівського району Івано-Франкіської області. Тел: 0988094400, 0677115135

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *