Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

8 травня разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення.

8 травня разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення.

Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 року. Це важливий для кожної людини день, який відрізняється сильним символізмом. Пам’ять – означає, що ми пам’ятаємо тих, хто поклав своє життя в період від 1939 до 1945 року. Примирення – символ того, що всі країни повинні об’єднатися разом.

Ми вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, приніс мир і надію на нашу землю.

На жаль, 24 лютого 2022 року на територію України знову прийшла війна. Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння батьківщині, своєму народу і сьогодні вони своїм прикладом мужності та героїзму надихають на перемогу наших військових, які борються з російським агресором, за мир і спокій України, її право на незалежність, демократію та свободу.

Вічна пам’ять усім загиблим у Другій світовій війні! Слава кожному і кожній, хто бився проти нацизму та переміг! Слава всім нашим героям різних часів, яким ми однаково завдячуємо нашим життям! Миру та добробуту кожній родині!

Ми всі віримо, що скоро будемо святкувати перемогу над окупантами!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *