Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

«БЕЗПЕКА і ГРОМАДИ: ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ»

«БЕЗПЕКА і ГРОМАДИ: ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ»

У четвер, 17 лютого в режимі відеозв’язку відбулася зустріч представників громад із командуванням сил територіальної оборони ЗСУ України, яке представляли Юрій Галушкін та Сергій Собко.

За їх участю йшлося про безпеку громад у контексті безпеки всієї країни, зокрема про розгортання територіальної оборони та подальше створення добровольчих формувань.

Учасники зустрічі, серед яких структурний підрозділ цивільного захисту Кутської селищної ради, отримали відповіді на чимало важливих питань, що стосувалися створення ряду батальйонів територіальної оборони на теренах Івано-Франківщини, що таке добровольчі батальйони і якою буде їхня участь у посиленні охорони та захисті населення і населених пунктів місцевих громад та відповідних об’єктів критичної інфраструктури, дольової фінансової підтримки сил тероборони з боку місцевих спільнот, тощо.

До речі, під час засідання шістнадцятої чергової сесії Кутської селищної ради, яке пройшло у цей же день, депутати підтримали надання субвенції Яблунівській селищній раді в сумі 80 000 гривень для потреб територіальної оборони.

Також вівся діалог про взаємодію громад між собою та з центральними органами влади щодо питань безпеки.

Безпека і громади – комунікація розпочата.

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *