Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

До уваги споживачів

До уваги споживачів

Повідомляємо, що 20 та 21 жовтня, з 7.00 до 23.00, у Івано-Франківській області застосовані графіки обмеження споживання електричної енергії для енергоємних промислових споживачів. На електронні адреси клієнтів зараз надходять листи із детальнішою інформацією про обмеження споживання.

Загалом ці Графіки стосуються лише 20 великих промислових підприємств області. Керівники цих установ мають самостійно вжити всіх необхідних заходів, щоб обмежити споживання електричної енергії упродовж 20 та 21 жовтня з 07.00 до 23.00. Підприємства області мають віднестися з усією відповідальністю до ситуації, яка склалася в країні.

Зверніть увагу, що йдеться про обмеження споживання електроенергії лише для крупних промислових підприємств. Це розпорядження НЕ стосується підприємств критичної інфраструктури, які забезпечують життєдіяльність області.

Такі обмеження електроенергії є тимчасовими, впроваджуються у взаємодії з диспетчерами НЕК “Укренерго”, спрямовані на збалансування енергосистеми та пришвидшення відновлення електромереж в регіонах, електромережі яких зазнали обстрілів.

Для населення залишається актуальною необхідність мінімізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок, підігріву підлоги тощо.

Просимо споживачів у цей надскладний час підтримати енергетичний фронт і відповідально поставитися до виконання цих (на жаль, вимушених) кроків. Якщо Графіки обмежень споживання не дадуть очікуваних результатів, диспетчерами НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані інші варіанти обмежень. Про введення їх в дію будемо інформувати додатково.

Тримаємо стрій! Ми впораємось!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *