Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Добровільна пожежна дружина селища Кутів виборола І місце в Івано – Франківських обласних змаганнях серед підрозділів місцевої пожежної охорони та добровільних пожежних формувань «Кубок Святого Флоріана»

Добровільна пожежна дружина селища Кутів виборола І місце в Івано – Франківських обласних змаганнях серед підрозділів місцевої пожежної охорони та добровільних пожежних формувань «Кубок Святого Флоріана»

16 вересня з нагоди професійного свята – Дня Рятівника, в Івано-Франківську відбулися обласні змагання серед підрозділів місцевої пожежної охорони та добровільних пожежних формувань «Кубок Святого Флоріана», в яких також прийняла участь команда ДПД селища Кутів.

Участь у змаганнях взяли 12 команд з цілої області, а також вперше в змаганнях взяла участь жіноча команда добровольців. Зі словами привітання до рятувальників звернувся заступник голови Івано-Франківської ОВА Віталій Ільчишин, який відзначив, що професія рятувальника одна з найблагородніших, а рятувальники – це люди, що ризикують своїм життям, щоб врятувати інших. Також нагороди за сприяння розвитку рятувальної служби Прикарпаття отримали голови територіальних громад області. Після чого з ними було обговорено зміни у законодавстві щодо функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони.

А далі відбулося два види змагань:
– перший вид змагань “Пожежна естафета”, в якому команда долала дистанцію, яка складалася із чотирьох етапів.
-другий вид змагань “Оперативне розгортання”.
В кінці відбулося нагородження переможців змагань. Кожна команда отримала подарункові сертифікати.
Також в ході змагань було проведено конкурс “Краща пожежна автоцистерна”. Одним із переможців якого стала добровільна пожежна дружина селища Кути.

Переможцями змагань стали три команди:
Приємно зазначити, шо перше місце та ”Кубок Святого Флоріана” здобула добровільна пожежна дружина селища Кути, керівником якої є Володимир Палійчук;
Друге місце виборола місцева пожежна охорона села Заболотів Коломийського району;

А третє – добровільна пожежна дружина села Прокурава з Косівщини.
Всі команди отримали медалі, грамоти та цінні подарунки. Також переможці отримали подарунки від Івано-Франківської дирекції АТ ”Укрпошта” та компанії ”Пірена”.
Щиро дякуємо Володимиру Палійчуку та його команді за участь у змаганнях, за впевнену перемогу, багаторічне відповідальне й віддане служіння професії, громаді та її жителям.

Бажаємо усім міцного здоров’я, сил, енергії і, як кажуть, сухих рукавів та поменше тривожних викликів.

Слава Україні! Слава Рятівникам!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *