Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

На Коломийщині спеціалісти Держпродспоживслужби надали реалізаторам м’ясної продукції рекомендації щодо профілактики АЧС

На Коломийщині спеціалісти Держпродспоживслужби надали реалізаторам м’ясної продукції рекомендації щодо профілактики АЧС

0 6 липня 2021 року спеціалісти Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели зустріч з керівниками, працівниками КП «М’ясний павільйон» міста Коломия, приватними підприємцями, громадянами, що проводять реалізацію м’яса, з питань дотримання ветеринарно-санітарних вимог при транспортуванні, реалізації м’яса та м’ясоковбасних виробів в літній період.

Реалізаторам було наголошено на необхідності дотримання вимог при закупівлі свиней, особливо з інших областей, та їх забої. Крім того було надано рекомендації та роз’яснення щодо дотримання комплексу заходів, які дозволять уникнути виникнення і розповсюдження африканської чуми свиней

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.