Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ОКРЕСЛИЛИ ПРІОРИТЕТИ, ОЗВУЧИЛИ ПЕРШОЧЕРГОВІ ПЛАНИ ТА ОБРАЛИ ГОЛОВУ АСОЦІАЦІЇ ФУТБОЛУ

ОКРЕСЛИЛИ ПРІОРИТЕТИ, ОЗВУЧИЛИ ПЕРШОЧЕРГОВІ ПЛАНИ ТА ОБРАЛИ ГОЛОВУ АСОЦІАЦІЇ ФУТБОЛУ

Учора, 15 червня, відбулася перша (установча) нарада з представниками спорту Кутської територіальної громади: вчителями фізичного виховання, тренерами, ветеранами.

Пройшла вона під головуванням Дмитра Павлюка за участю керівників відділів освіти та культури, туризму, молоді і спорту селищної ради.
На початку зустрічі селищний голова окреслив пріоритети розвитку спорту в нашій громаді.

Вікторія Шнайдер, очільниця відділу освіти, наголосила на доцільності проведення інструктажу вчителями фізвиховання для учнів загальноосвітніх закладів щодо поводження під час літніх канікул. При цьому педагоги теж повинні чітко дотримуватися посадових інструкцій.

Володимир Подоляк, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту, привітав керівництво та футболістів ФК «Карпати» (Кути) зі здобуттям бронзових медалей першості Івано-Франківської області в сезоні 2020-2021.

Він також висловився за відновлення спартакіади школярів у Кутській ТГ та проведення першості з мініфутболу у трьох вікових групах: серед дітей, юнаків та дорослих.

Микола Кушнірук, ветеран футболу Прикарпаття, у своєму виступі пригадав переможні віхи кутських «Карпат» і закликав усіх до співпраці заради розвитку громади, спорту зокрема.

Під час наради Володимира Маркевича, який водночас є депутатом селищної ради, обрали головою асоціації футболу Кутської селищної територіальної громади.

Учасники зібрання засвідчили спільне прагнення розвивати спорт на теренах громади, покращувати спортивні показники. Наступна зустріч запланована на другу половину липня цього року.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *