Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Прикарпаттяобленерго ввело графіки аварійних вимкнень

Прикарпаттяобленерго ввело графіки аварійних вимкнень
Графіки аварійних вимкнень розбиті на 1️⃣0️⃣ черг. Кожна черга буде вимикатися на 2 години, ☝️але може бути необхідність і на довше. На жаль, припинення електропостачання можливе декілька разів протягом доби.
Графік аварійних вимкнень – це не графік із датою та часом. Це перелік ліній електропередач із зазначеною по кожній лінії потужністю. Вимикають лінії електропередач тоді, коли в енергосистемі необхідно знизити певний обсяг навантаження, а не відключити певну кількість будинків, районів чи конкретний населений пункт.
Неможливо передбачити до хвилини точний час, коли саме необхідно вимкнути лінії електропередач.
Прикарпаттяобленерго отримують команду застосувати вимкнення від диспетчера “Укренерго” і мають виконати її оперативно – протягом 15 хвилин.
Тому рекомендуємо віднайти чергу, до якої віднесено ваш населений пункт. Ознайомитися з чергами можна на головній сторінці сайту Прикарпаттяобленерго в рубриці «Графіки аварійних вимкнень» (https://oe.if.ua/uk/sections/5e9f1c5fdb9c42704449b999… )
Також про вимкнення і час відновлення електропостачання можна дізнатися у чат-боті «Прикарпаттяобленерго» у Viber https://cutt.ly/5EREEkY, під кнопкою «Відсутнє світло».
Разом переможемо! Все буде Україна

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *