Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Кутської селищної територіальної громади

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Кутської селищної територіальної громади

Дорогі жителі, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята — Дня Кутської громади, особливого свята, яке об`єднує всіх мешканців, тих, чиєю працею вона створювалась. Адже історія кожної громади є частиною історії нашої держави, а її, як відомо, творять люди. Така щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Тож і надалі, навіть у такий непростий час, прикладаймо максимум зусиль, щоб наша громада розвивалася та змінювалася на краще. Зберігаймо згуртованість та взаєморозуміння.

Шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід допомагають молодим розвивати рідний край та підтримувати його славетні традиції.
На жаль, війна внесла в наше звичне життя свої правила, та я дякую всім жителям громади за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток громади, покращення нашого добробуту, патріотизм та підтримку нашого війська.

Особливу подяку сьогодні хочу висловити нашим Захисникам і Захисницям, які мужньо боронять нашу землю від російських загарбників, кожну хвилину ризикуючи найціннішим – власним життям!

Вічна пам’ять і слава Героям, які віддали своє життя за Україну! Тож з нагоди Дня громади усім жителям нашого мальовничого Прикарпатського краю бажаю міцного здоров’я, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО! СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *