Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем місцевого самоврядування

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем місцевого самоврядування

Шановні колеги, депутати та ветерани органів місцевого самоврядування! Вітаю вас із професійним святом – з Днем місцевого самоврядування! Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які дбають про розквіт нашої територіальної громади.

Нині, у такий непростий для всієї країни час війни, перед нами стоять непрості і дуже важливі завдання: підтримка Збройних сил України, надання допомоги тим, хто найбільше цього потребує та розвиток соціально й економічно успішної громади. Висловлюю слова вдячності депутатам селищної ради, членам виконавчого комітету, працівникам місцевого самоврядування за щоденну, сумлінну та відповідальну працю на благо всієї громади, адже служіння громаді – це почесна та відповідальна місія.

Окремі вітання та подяка тим колегам, які зі зброєю у руках боронять Українську незалежність. Щиро бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, наснаги у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань. Успішні разом!!!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *