Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Шановні ветерани Афганістану, воїни-інтернаціоналісти!

Шановні ветерани Афганістану, воїни-інтернаціоналісти!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-я річниця виведення радянських військ з Афганістану. Ця війна стала надзвичайно важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей. І це не тільки для тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, але й тих, хто чекав вдома повернення своїх рідних.

Війна тривала майже 10 років і вимагала великих матеріальних та людських жертв. Під час неї тисячі наших співвітчизників загинули у боях або пропали безвісти. Нікого з нас не можуть залишити байдужими той факт, що кожний четвертий із військовослужбовців, які брали участь у бойових діях в Афганістані – наші співвітчизники, жителі нашої громади і кожний четвертий із тих, хто не повернувся з Афганістану – також наш співвітчизник. За даними офіційних джерел Україні війна обійшлася у більш ніж чотири тисячі загиблих.

Ми вдячні вам за мужність і патріотизм. Ваша вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Сьогодні ми схиляємо голови перед солдатами, які не повернулися живими на рідну землю.

Шановні ветерани-афганці, воїни-інтернаціоналісти! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, добра та мирного неба, родинного затишку, сили та наснаги, здійснення усіх задумів і нових звершень на благо рідної України.

З повагою Селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *