Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні Кутська громада з великим смутком прощається з полеглим Захисником України, мужнім Героєм – Петром Іллічем ГРИГОРЯКОМ, жителем села Старі Кути.

Сьогодні Кутська громада з великим смутком прощається з полеглим Захисником України, мужнім Героєм – Петром Іллічем ГРИГОРЯКОМ, жителем села Старі Кути.

Та рівно один рік тому в цей день віддав найцінніше – своє життя у боротьбі з російським агресором Герой Володимир Володимирович ГАРАСИМ’ЮК.

Ця війна, яка забирає найкращих синів України, стала великою трагедією для кожної родини, що втратила свого близького.

Народився Володимир 18 лютого 1976 року в Кутах, у багатодітній родині. Навчався у Кутській середній школі та Кутському ПТУ № 36. Був трудолюбивим, порядним, життєрадісним, співчутливим хлопцем і хорошим другом.

Після початку повномасштабної війни мобілізувався і пішов боронити рідну Україну від російської навали. Володимир планував захищати Батьківщину до того часу, поки не повернемо останній сантиметр тимчасово окупованої української території.

Служив Захисник у 10 ОГШБр «Едельвейс». Солдат, гранатометник. Загинув Володимир на Бахмутському напрямку. Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості — як для молодого покоління, так і для старших товаришів.

Герой пожертвував життям, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. Війна забрала сина, чоловіка, батька, дідуся, брата, друга, односельчанина, воїна.

Ми пам’ятаємо кожного воїна, який боровся за нашу незалежність та свободу. Вони поклали своє життя на вівтар нашої країни, щоб ми могли жити у мирі та безпеці. Тож вшануймо сьогодні світлу пам’ять про загиблого Героя хвилиною мовчання та згадаймо його душу у молитві.

Пам’ять про нашого Воїна земляка Володимира назавжди у наших серцях!

Герої не вмирають! Вічна слава Герою!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *