Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Така неділя: День матері та День пам’яті жертв політичних репресій

Така неділя: День матері та День пам’яті жертв політичних репресій

 У неділю, 16 травня, на теренах селищної територіальної громади відзначали дві дати: радісну і сумну – День матері, згадуючи при цьому жінок-мироносиць, та День пам’яті жертв політичних репресій…

Хвилиною мовчання на початку дійства, яке проходило з нагоди Дня матері, присутні у залі пом’янули усіх жертв політичних репресій в Україні, серед яких – наші краяни. На території «нового» кладовища, святі отці Василь та Михайло відслужили панахиду, була й спільна молитва, за жертвами політичних репресій. Від імені Кутської селищної ради участь у скорботній події взяв керуючий справами виконавчого комітету Ярослав Бринський, найближчі родичі якого, серед них батько та дід, також потрапили у жорна воєн та лих, що коїлися від початку 20-х років минулого століття в Україні.

…Учасників та гостей концертної програми, що тривала в Будинку культури селища Кутів із нагоди Дня матері та жінок-мироносиць, привітав селищний голова Дмитро Павлюк: «Мені приємно вітати матусь, бабусь… я радий бачити молоді колективи, жителів нашої громади, які беруть участь у заході. Чудові виступи наших діток – це мотивація, щоб розвивалася наша громада… Натхнення є, енергія є, команда – сильна».

Від імені Кутської селищної ради, відділу культури, туризму, молоді та спорту Дмитро Павлюк вручив із нагоди Дня матері подяки та квіти тим, хто продовжує зберігати сімейні традиції, цінності та виховувати зразково дітей, як приклад для інших родин.

Святкова концертна програма з нагоди відзначення Дня матері пройшла у цей же день і в приміщенні Будинку культури села Тюдова.

Від імені Кутської селищної ради Дмитро Павлюк також висловив щиру подяку всім, хто організував і провів заходи та брав активну участь у них. Зокрема – відділу освіти та відділу культури, туризму, молоді та спорту, керівництву і вихованцям дитячої школи мистецтв і дитячої художньої школи, художнім колективам і окремим виконавцям. Також дякує Тарасу Позаруку за сприяння у перевезенні учасників святкового концерту з нагоди Дня матері з селища Кутів до села Тюдова.

І, звичайно, вдячність жителям територіальної громади за відвідини заходів, за щиру увагу, за небайдужість.

 

Пресслужба Кутської селищної ради

 

ВІДЕО:

https://fb.watch/5zauxlfs8v/

https://fb.watch/5zb0sjmOpd/

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *