В Коломиї реалізаторам м’ясної продукції роз’яснили правила профілактики АЧС
19.04.2021 р. № 121
Головам територіальних громад Івано-Франківської області
З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89, ifdergprod@vetif.gov.ua) подає наступну актуальну інформацію.
В Коломиї реалізаторам м’ясної продукції роз’яснили правила профілактики АЧС
У зв’язку із реєстрацією в Чернівецькій області спалаху африканської чуми свиней (СТзОВ «Котелеве» с. Котелеве Новоселицького району Чернівецької області) на Івано-Франківщині посилено роз’яснювальну роботу з метою попередження поширення захворювання на територію області.
Так, 16 квітня 2021 року в місті Коломия на території Коломийського центрального продовольчого ринку спеціалісти Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели бесіди з підприємцями-заготівельниками та реалізаторами м’ясної продукції КП «М’ясний павільйон», надали рекомендації та роз’яснення щодо дотримання комплексу заходів, які дозволять уникнути виникнення і розповсюдження африканської чуми свиней.
0 коментарів