Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В Коломиї реалізаторам м’ясної продукції роз’яснили правила профілактики АЧС

19.04.2021 р.  № 121

Головам територіальних громад Івано-Франківської області

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

 В Коломиї реалізаторам м’ясної продукції роз’яснили правила профілактики АЧС

 У зв’язку із реєстрацією  в Чернівецькій області спалаху африканської чуми свиней (СТзОВ «Котелеве» с. Котелеве Новоселицького району Чернівецької області) на Івано-Франківщині посилено роз’яснювальну роботу з метою попередження поширення захворювання на територію області.

Так, 16 квітня 2021 року  в місті Коломия  на території  Коломийського центрального продовольчого ринку спеціалісти Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели бесіди з підприємцями-заготівельниками та реалізаторами м’ясної продукції КП «М’ясний павільйон», надали рекомендації та роз’яснення щодо дотримання комплексу заходів, які дозволять уникнути виникнення і розповсюдження африканської чуми свиней.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *