Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ВАКЦИНАЦІЯ – ЦЕ ЄДИНИЙ ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ВІД КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

ВАКЦИНАЦІЯ – ЦЕ ЄДИНИЙ ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ВІД КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

З 01.08.2021 відмічається зростання захворюваності на коронавірусну інфекцію. За даними Косівсько – Верховинського міжрайонного відділу державної установи “Івано – Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України” найбільше випадків захворювання на COVID-19 зареєстровано серед жителів Косівського ОТГ – 449 випадків , Кутського ОТГ – 305 випадків, Рожнівського ОТГ –110 випадків, Космацького – 49 випадків та Яблунівського ОТГ – 53 випадки захворюваності на COVID-19.

Спеціалістами Косівсько-Верховинського міжрайонного відділу ДУ «ІФЩЦКПХМОЗ» з метою попередження розповсюдження COVID-19 проводяться заключні дезінфекцій ( в домашніх вогнищах та по місцю праці : заклади освіти, дошкільні заклади, банки, об’єкти торгівлі; Косівська РДА, Косівська районна рада, міська рада, управління соц.захисту населення РДА, Районний відділ поліції, Косівський ДПІ ГУ ДПС, Косівський УЕГГ, Косівський районний центр дитячої творчості, Космацька ОТГ, Пенсійний фонд ).

В Україні спостерігається висока кількість важких випадків і госпіталізацій. За добу 23.11.2021 року госпіталізовано 4077 осіб, з них 95% госпіталізованих із COVID-19 не були вакциновані. Усього з початку кампанії з вакцинації проведено 23225814 щеплення. Отримали першу дозу – 13000632 людей, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 10225182 осіб. Пам’ятайте, вакцинація убезпечить вас від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19. Записуйтеся на щеплення, приходіть в пункти масової вакцинації і вакцинуйтеся, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *