Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ВАЖЛИВО! ДОТАЦІЯ ЗА ПРИРІСТ КОРІВ (до відома суб’єктів господарювання, які працюють на території громади)

ВАЖЛИВО! ДОТАЦІЯ ЗА ПРИРІСТ КОРІВ (до відома суб’єктів господарювання, які працюють на території громади)

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 107 від 07 лютого 2018 року (зі змінами від 12 травня 2021 року – № 517) «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації розпочинає прийом документів за таким напрямком: дотація за приріст корів.

Дотація за приріст корів надається на безповоротній основі суб’єктам господарювання, які є юридичними особами і власниками корів, за кожну наявну прирощену корову власного відтворення, на яку збільшено основне стадо на 01 липня поточного року у порівнянні з наявним поголів’ям корів станом на 01 січня поточного року, в розмірі 30 тис. грн. за одну голову.

Для отримання дотації за приріст корів суб’єкти господарювання, які є юридичними особами і власниками корів, подають до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації (м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21; кабінет № 713, тт. 55-21-63, 066-370-42-49) до 01 вересня 2021 року такі документи:
– заявку;
– довідку про відкриття поточного рахунку, видану банком;
– копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпечення їх кормами (форма №24 (річна) станом на 1 січня;
– копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин (форма №24 (місячна) за січень – червень поточного року;
– виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин про загальну кількість наявних ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів, зокрема корів, що народжені у господарстві суб’єкта господарювання, який є юридичною особою і власником корів, станом на 01 січня та 01 липня поточного року.

Пресслужба Кутської селищної ради (за інформацією департаменту агропромислового розвитку ОДА)

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *