Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Вітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Міжнародним днем захисту дітей

Вітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Міжнародним днем захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї.

Війна вкрала в українських дітей не лише ці можливості. У багатьох, на первеликий жаль – навіть здоров’я та життя. Сьогоднішнє свято – особливе. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше.

Юні жителі нашої громади, ви – майбутнє нашої держави! Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України. Міцного здоров’я, добра, радості, відмінних успіхів, миру та світлого майбутнього! Бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства.

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *