Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

З метою вивчення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, 26 липня 2022 року в Кутській селищній громаді працювала “мобільна бригада”

З метою вивчення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, 26 липня 2022 року в Кутській селищній громаді працювала “мобільна бригада”, утворена за дорученням голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Світлани Онищук.

До цієї бригади входять спеціалісти різних напрямків: юристи, психологи представники сфери соціальних послуг та регіонального Центру безоплатної правової допомоги, інші спеціалісти. Консультації можуть бути як груповими, так і індивідуальними.

Питання, з якими зверталися люди, різнопланові і стосувалися виплат допомоги на проживання, забезпечення житлом, в тому числі щодо отримання гуманітарної та медичної допомог тощо.

Участь у роботі бригади взяли: заступник керівника апарату – начальник управління організаційної роботи апарату обласної державної адміністрації Олеся Зрайко, голова районної державної адміністрації-начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та керівник апарату райдержадміністрації Ірина Іванишин.

В свою чергу хочемо подякувати голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальнику обласної військової адміністрації Світлані Онищук та голові Косівської районної державної адміністрації-начальнику районної військової адміністрації Наталії Кучмі за гуманітарну допомогу, всебічну підтримку та співпрацю.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *