Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЗАПРОВАДЖЕННЯ ПОСЛУГИ ПАТРОНАТУ НАД ДИТИНОЮ В КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ

ЗАПРОВАДЖЕННЯ ПОСЛУГИ ПАТРОНАТУ НАД ДИТИНОЮ В КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ

В Кутах відбулася зустріч з кандидатами у патронатні вихователі із сім’ями Бобровського Дмитра Олеговича, Бобровської Ольги Юріївни та Хімена Дмитра Васильовича, Хімен Ольги Петрівни – жителями Кутської громади, які мають намір створити патронатні сім’ї.

Зустріч провели заступник селищного голови Андрій Василькевич, директор Івано-Франківського обласного центру соціальних служб Ростислав Микитюк, методистка відділу організації навчальних заходів Івано-Франківського обласного центру соціальних служб, тренер з підготовки сімейних форм виховання дітей та патронатних вихователів Світлана Бойко, начальник Служби у справах дітей Кутської селищної ради Віталій Андрусяк, за участю представників міждисциплінарної команди (спеціалістів відділу соціального захисту населення, відділу освіти, Центру Дія, директора КНП Кутська МЛ, поліції) з метою запровадження послуги патронату над дитиною у нашій громаді.

Кандидати у патронатні вихователі та їх помічники вже пройшли відповідні навчальні курси і наразі готові приступити до своїх нових обов’язків – взяти у родину на тимчасовий догляд та виховання дітей, допоки їх біологічні батьки або інші законні представники не подолають складні життєві обставини.

Вдячні новим патронатним родинам за сміливість і бажання допомагати дітям. А також вдячні кожному, хто долучився до цієї справи.

Якщо ви бажаєте стати патронатним вихователем, звертайтеся у Службу у справах дітей Кутської селищної ради.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *