Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

09 січня в селищі Кутах відбулася Благодійна Коляда «Засіяла ясна зірка»

Христос ся Рождає! Славімо Його!

09 січня в селищі Кутах відбулася Благодійна Коляда «Засіяла ясна зірка», де збирали кошти на підтримку Збройних сил України. Відкрив захід секретар Кутської селищної ради Сергій Колотило, звернувшись до присутніх. Спільною молитвою отці Дмитро Коцаба, Михайло Будзан, Юрій Корпанюк, Андрій Демчук, Юрій Калин молилися за здоров’я воїнів, за Перемогу над ворогом у цій страшній і кривавій війні.

Продовжили благодійний захід щемливими різдвяними колядками молодь села Старих Кутів, які два дні колядували з Вертепом та зібрали 28500 гривень на потреби військових, спільнота “Діти світла” УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці с.Тюдів, дитячий хор «Ангели добра» ПЦУ Введення у Храм Пресвятої Богородиці с. Тюдів, юні пластуни, вокальний дует Кутської школи мистецтв Тарас Онисим’юк та Іванна Луканюк, церковний хор УГКЦ «Преображенія Господнього», хор Старокутського БК, народний аматорський жіночий ансамбль бандуристок “Сонячна струна”, вокальний ансамбль викладачів Кутської школи мистецтв “Цвіт папороті”, оркестр народних інструментів, жіночий дует від осередку Союзу Українок. Несподіваною та приємною окрасою заходу стала маленька колядничка Єва Кифорук, яка сама виявила бажання колядувати для усіх присутніх.

Щедрою пожертвою на потреби ЗСУ було зібрано 16146 гривень. Дякуємо всім, хто долучився до заходу та у такий спосіб проявив свою небайдужість, жертовність та патріотизм!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *