Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

17 лютого відбулося пленарне засідання шістнадцятої чергової сесії Кутської селищної ради

17 лютого відбулося пленарне засідання шістнадцятої чергової сесії Кутської селищної ради під головуванням селищного голови Дмитра Павлюка.

Після затвердження порядку денного і регламенту роботи шістнадцятої сесії депутати селищної ради перейшли безпосередньо до розгляду питань порядку денного.

Серед основних: про надання субвенції Яблунівській селищній раді в сумі 80 000 гривень для потреб територіальної оборони, «Про внесення змін до бюджету Кутської селищної територіальної громади на 2022 рік», «Про додаткові щомісячні виплати ветеранам ОУН – УПА», «Про внесення змін до Порядку надання одноразової матеріальної допомоги громадянам», «Про внесення змін до рішення Кутської селищної ради № 9-14/2021 від 23.12.2021 «Про організацію гарячого харчування в закладах освіти Кутської територіальної громади на 2022 рік »». Земельні питання.

Селищний голова Дмитро Павлюк інформував про те, що Кутська селищна територіальна громада займає двадцять четверте місце в Івано-Франківській області по надходженнях до бюджету за 2021 рік і четверте місце за січень 2022 року.

Також, про те що Косівський район, зокрема Кутська ТГ, займають останнє місце в області щодо низьких показників по вакцинації від COVID-19 серед осіб яким виповнилося 60 і більше років.

Ознайомитись з проєктами рішень можна за посиланням➡️➡️➡️
https://kuty-rada.gov.ua/documents/proyekti-rishen-sesij, а з матеріалами – за посиланням➡️➡️➡️ https://kuty-rada.gov.ua/documents/materialy-sesij-2022r

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *