Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Дмитро Павлюк ПРОЗВІТУВАВ ЗА РІК РОБОТИ НА ПОСАДІ КУТСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дмитро Павлюк ПРОЗВІТУВАВ ЗА РІК РОБОТИ НА ПОСАДІ КУТСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Рівно рік на займаній посаді. Як і належить, та у відповідності до чинного законодавства, сьогодні, 05 грудня, Кутський селищний голова Дмитро Павлюк звітував перед територіальною громадою про свою діяльність на посаді її очільника у 2021 році.

Зал був заповнений. Присутні змогли почути та побачити на екрані все те, що керівнику вдалося зробити за період, який фактично склав менше 9 місяців, так як питання організаційного харахтеру стосовно створення нової громади, підбору команди тощо тривали до завершення квітня цього року.

Виконано упродовж звітного періоду чимало, це визнають усі, про що додатково свідчить статистична реальність. Понад 80 відсотків запланованого на 5 років та відображеного у передвиборній програмі Дмитра Павлюка здійснити вдалося. (Матеріали детального звіту селищного голови можна буде переглянути на офіційному сайті Кутської селищної ради).

Попереду теж багато масштабних завдань. Важливо, що за участю працівників апарату виконавчого комітету селищної ради, особового складу виконкому та депутатського корпусу, заодно за сприяння Народних депутатів України і депутатів обласної ради вони є цілком здійсненними.

Звіт був конкретним, наочним – саме тому наприкінці зустрічі ті, хто виступили, подякували селищному голові за пророблену роботу, так як на ньому лежить основна відповідальність за діяльність органу місцевого самоврядування – Кутської селищної ради. У свою чергу, Дмитро Павлюк подякував усім за активну участь у заході та посильний вклад у розвиток і забезпечення життєдіяльності громади.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *