Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Дмитро Павлюк узяв участь у заходах, присвячених Дню захисту дітей

Дмитро Павлюк узяв участь у заходах, присвячених Дню захисту дітей

Не випадково перший день літа – Міжнародний день захисту дітей.

Це добре і веселе свято, свято не лише дітей, а й батьків, дідусів, бабусь, наставників, одним словом, усіх, хто причетний до виховання зміни, яка підростає.
Ми, дорослі, знаємо й усвідомлюємо, що наші діти – найбільша наша цінність, наша надія, наш скарб, наша радість та майбутнє України.

Сьогодні свято всіх дітей: і тих, хто зігріті увагою та теплом сердець більше за інших, і тих, хто обділений материнською та батьківською любов’ю, і тих, у кого війна на сході України забрала радість дитинства.
Селищний голова Дмитро Павлюк відвідав у цей день усі заходи, що з нагоди свята пройшли у Кутах, привітавши з ним і дітей, і дорослих.

Приємною місією відвідин було вручення подарунків та спільні фото на пам’ять.

У колективно-творчій справі «Наша громада» взяли участь юні художники з селища та сіл нашої територіальної громади. Вони виготовляли панно, змагаючись у вправності між собою. Серед переможців конкурсного завдання – Бадрак Станіслав і Дарійчук Святослав (обидва – Тюдів), Калинич Арсен (Великий Рожин), Мицкан Вікторія (Старі Кути), Опарик Вікторія (Кути), Петрук Софія (Великий Рожин), Романюк Віта (Старі Кути).
Глядачі, які відвідали у цей святковий день селищний Будинок культури, попри дощову погоду, отримали змогу насолодитися творчим талантом вихованців Кутської дитячої художньої школи ім. І.Брошкевича та Кутської школи мистецтв, які відбулися в рамках звітних заходів.
Ще одна подія для дітей – зустріч-знайомство з представниками надзвичайно важливих та потрібних професій. Недарма, з прицілом на майбутнє, цей захід саме таку назву й отримав – «Вибір професій».
Усе, що відбувалося у День захисту дітей за організаційних зусиль відділу культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Кутської селищної ради, – можна побачити на світлинах із місць подій.
Загальне спасибі всім, хто подарував це свято і собі, і присутнім.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *