Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ГРАМОТА та ПОДЯКИ для ВОГНЕБОРЦІВ

ГРАМОТА та ПОДЯКИ для ВОГНЕБОРЦІВ

Сьогодні, 17 вересня, у Кутській територіальній громаді та в Україні загалом відзначили День рятівника. Наші вогнеборці – це Добровільна пожежна команда селища Кутів та КП «Місцева пожежна охорона», які відповідно очолюють Володимир ПАЛІЙЧУК і Микола ФЕДЮК.

Це вони і їхні підопічні у будь-який час доби готові прийти на порятунок у випадку пожежі, стихійного лиха тощо. Кутський селищний голова Дмитро Павлюк і керівник Добровільної пожежної команди с-ща Кутів у цей день взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення кращих рятувальників області в Івано-Франківську.

За високий професіоналізм та щоденну працю Володимиру ПАЛІЙЧУКУ була вручена грамота голови обласної державної адміністрації.
За активну життєву та громадянську позицію, за сумлінне виконання своїх обов’язків та з нагоди професійного свята подяками Кутського селищного голови відзначені:
• Володимир ПАЛІЙЧУК, Петро ПОЛАТАЙЧУК, Йосип БЕРЕЗЮК, Олександр СТАРОЖИТНИК, Ярослав КАЗИМИРЧУК, Микола ПАЛІЙЧУК, Дмитро КОВАЛЮК, Василь РУСИНЮК (усі – Добровільна пожежна команда);
• Микола ФЕДЮК, Віталій ПАВЛЮК, Михайло ПОДЮК, Ігор ЦЕРКОВНЮК, Василь БОЄЧКО, Василь БУДЗ, Іван ДРОНЯК, Іван КУЗЬМЕНЮК, Степан МОКАНЮК, Сергій НИКОЛАЙЧУК, Василь ФЕДЮК (усі – Місцева пожежна охорона).

Від імені Кутського селищного голови відзнаки вручив заступник селищного голови Андрій Василькевич.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *