Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.
Так з моменту встановлення на Прикарпатті «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції – за період з 30 жовтня до 07 листопада 2021 року (із врахуванням вихідних днів) – спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області здійснили 2697 моніторингових відвідувань (раптові перевірки), виявили 251 порушення (9%), склали 184 протоколи, надали 123 пропозиції.
Працювало 32 робочі групи спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
Перевірки проводилися за участю представників 20 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
-
закладів громадського харчування – 599: виявлено 29 порушень (5%), складено 19 протоколів, надано 14 пропозицій;
-
об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 1103: виявлено 152 порушення (14%), складено 124 протоколи, надано 67 пропозицій;
-
об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 665: виявлено 37 порушень (5,5 %), складено 16 протоколів, надано 25 пропозицій;
-
агропродовольчих ринків – 57 перевірок: виявлено 19 порушень (33%), складено 16 протоколів, надано 11 пропозицій;
-
дитячих дошкільних закладів – 14: порушень не виявлено;
0 коментарів