Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

КНП «Кутська міська лікарня» Кутської селищної ради поповнилася автомобілем «швидкої» з максимальною комплектацією

КНП «Кутська міська лікарня» Кутської селищної ради поповнилася автомобілем «швидкої» з максимальною комплектацією

Перший спецавтомобіль отримала КНП «Кутська міська лікарня» завдяки підписаному Меморандому про співпрацю між Кутською селищною радою та нашими новими міжнародними партнерами – грецьким представництвом Лікарі світу – MdM – Україна. Він обладнаний необхідною апаратурою, є портативний УЗД-апарат, дефібрилятор, електрокардіограф, багато іншого, а також медикаменти .

Це зручне і просторе авто використовуватиметься для проведення виїзних прийомів мобільною бригадою лікарів до жителів громади, внутрішньо переміщених людей, зокрема в гірські населені пункти нашої громади та сусідніх гірських громад.

Удячні за вагому підтримку місії «Лікарі світу» її керівнику Стратосу Чіотісу та Івано-Франківському регіональному офісу програми U-LEAD з Європою, який здійснював консультаційну підтримку цього проєкту. Упевнені, що наше співробітництво буде продовжуватися.

Робимо все, щоб Кутська міська лікарня і надалі поліпшувала обслуговування, а послуги ставали кращими та доступнішими для пацієнтів – жителів Кутської та інших громад.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *