Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Об’єдналися гуцули трьох областей – Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької

Обєдналися гуцули трьох областей –

Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької

Кутська селищна рада в особі селищного голови Дмитра Павлюка – серед підписантів договору про співробітництво територіальних громад, згідно з яким реалізовуватиметься проєкт щодо розвитку туризму «ГУЦУЛ ЕТНОС».

Дмитро Павлюк вважає, що участь Кутської ТГ у новоствореному проєкті пожвавить соціально-економічне та культурне життя громад.

Окрім Кутської, реалізовуватимуть його ще 13 спільнот Гуцульщини – Богданська, Верховинська, Вижницька, Ворохтянська, Зеленська, Коломийська, Космацька, Косівська, Поляницька, Надвірнянська, Рахівська, Яремчанська та Ясінянська.

«Наші очікування та участь – це розробка та маркування туристичних маршрутів і локацій, розвиток гуцульських ремесел, зростання самозайнятості населення тощо», – зазначає Дмитро Павлюк.

Кутська селищна рада вдячна Ясінянській селищній ТГ в особі Андрія Делятинчука – координатору реалізації проєкту «ГУЦУЛ ЕТНОС» за організацію заходу, який відбувся вчора, 23 травня, у мальовничому Закарпатському селищі Ясіні, та всім його активним учасникам.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *