Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем місцевого самоврядування

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем місцевого самоврядування

Шановні колеги! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування, святом демократичного суспільства і народовладдя! Це свято об’єднує лідерів громади – тих, кому люди довірили право представляти їх інтереси та робити все задля розвитку кожного з населених пунктів.

Нині, у такий непростий для всієї країни час, коли йдуть бойові дії, перед нами стоять непрості і дуже важливі завдання: підтримка Збройних сил України, надання допомоги внутрішньо переміщеним людям, розвиток соціально й економічно успішної громади.

Пам’ятаймо, що вдосконалення місцевого самоврядування стане запорукою миру і злагоди у суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання кожної громади, а це означає – кожного її жителя!

Висловлюю слова вдячності депутатам селищної ради, членам виконавчого комітету, працівникам місцевого самоврядування, за щоденну, сумлінну та відповідальну працю на благо всієї громади, адже служіння громаді – це почесна та відповідальна місія.

Нехай цей урочистий день додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя, успішної реалізації розпочатих ініціатив та розважливих рішень!

Бажаю відповідального ставлення до своєї роботи та високих результатів нашої спільної праці на благо Кутської громади та всієї України, якнайшвидшої Перемоги нам усім!

З повагою селищний голова Дмитро Павлюк

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *