Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Робоча нарада у Кутській селищній територіальній громаді

Робоча нарада у Кутській селищній територіальній громаді

02 березня ц. р., у приміщенні Кутської селищної ради відбулася робоча нарада за участю начальника відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Косівської РВА Володимира Зузяка, першого заступника начальника Косівського РТЦК і СП з рекрутингу та комплектування Мирослава Гуцуляка, старшого дільничного поліцейської станції Косівського РВП ГУНП в Івано-Франківській області Андрія Миронюка, секретаря Кутської селищної ради Сергія Колотила, начальниці відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Кутської селищної ради Валентини Соколовської, старост та працівників старостатів Кутської селищної ради.

Діалог стосувався питань набору потенційних кандидатів до «Гвардії наступу», створення якої триває в Україні, а саме до лав штурмової бригади «Лють» (МВС України) та штурмових бригад Нацгвардії України та Держприкордонслужби України.

Було наголошено, що вісім штурмових бригад, які утворюються, повинні бути укомплектовані тільки вмотивованими кандидатами і лише згідно з їхнім бажанням. Для них гарантовані найсучасніші бойова амуніція та зброя, висока оплата праці, принципи ротації та отримання відпусток, тощо.

Також ішлося про переваги подальшого вступу здобувачів освіти до вищих навчальних закладів та військової служби за контрактом.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *