Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КУТСЬКОЇ ТГ ВИХОДИТЬ на ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП: ВІДБУЛОСЯ ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КУТСЬКОЇ ТГ ВИХОДИТЬ на ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП: ВІДБУЛОСЯ ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

Сьогодні, 13 вересня, у приміщенні Будинку культури с-ща Кутів пройшло друге засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Кутської територіальної громади на 2022-2027 роки в рамках співпраці з Агенцією розвитку ОТГ Прикарпаття.

Найперше, селищний голова Дмитро Павлюк виконав приємну місію, що передувала важливому спілкуванню: вручив почесні відзнаки 19-ом суб’єктам господарювання (підприємцям), які успішно працюють на благо громади, сплачуючи у її казну податки та створюючи нові робочі місця.

Також селищний голова довів до відома усіх присутніх інформацію про формування бюджетної політики цьогоріч, планові завдання і бачення на наступний бюджетний рік та запросив представників бізнесу до подальшої плідної співпраці.

Друге засідання робочої групи отримало назву «Стратегічні бачення розвитку Кутської територіальної громади».

Начальник відділу економічного розвитку, підприємництва, регуляторної діяльності та міжнародного співробітництва селищної ради ЗОЯ КАХНІКЕВИЧ презентувала для аудиторії оперативні цілі, завдання та можливі сфери реалізації проєктів, виокремивши чотири основні блоки:

• 1) підвищення економічної спроможності громади;
• 2) енергетична самодостатність;
• 3) розвиток туристично-рекреаційної сфери;
• 4) стимулювання економічного розвитку громади.

«Стратегія, – як зазначив основний модератор зустрічі, виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття ІГОР МЕЛЬНИЧУК, – це перший крок до формування бренду громади. …Нинішнє засідання робочої групи передує формуванню проєктів розвитку громади, чому буде присвячене завершальне засідання зазначеної групи».

Усі стратегічні бачення були обговорені учасниками засідання, які отримали змогу вносити свої пропозиції до їх переліку.

Дмитро Павлюк надавав фахові коментарі щодо озвучених цілей і завдань, які дозволять розвивати сильні сторони Кутської громади, підвищувати її потенціал.

Громадськість, яка навесні активно долучилася до участі в обговоренні та наданні пропозицій до Стратегії розвитку Кутської територіальної громади на 2022-2027 роки, зможе (про що буде повідомлено на офіційних вебресурсах нашої громади) докласти не менш плідних зусиль до написання та пропонування проєктів та претендувати на їх включення до основного пакету, що формуватимуться за участю представників депутатського корпусу Кутської селищної ради, місцевих підприємців, працівників підприємств, установ та організацій громади.

На завершення сторони (Кутська селищна рада та Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття) подякували одна одній за плідну співпрацю в розробленні визначального для подальшого розвитку громади документу.

Завершальне засідання робочої групи наразі намічене на кінець жовтня. ДМИТРО ПАВЛЮК також повідомив, що основний слоган майбутнього бренду громади вже обраний. Це – «АБИ КУТИ НЕ МИНУТИ…».

Пресслужба Кутської селищної рад

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *