Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні 25 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кутської селищної ради під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Андрія ВАСИЛЬКЕВИЧА

Сьогодні 25 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кутської селищної ради під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Андрія ВАСИЛЬКЕВИЧА.

Разом із «Різним», до порядку денного виконкому були включені 13 питань. 5 з них стосувалися вирішення питань соціального характеру (Служба у справах дітей Кутської селищної ради). Також схвалено проєкт рішення «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських, суспільно-корисних робіт». Затверджено план роботи виконавчого комітету Кутської селищної ради на 2022 рік та, зокрема відділів ради.

Також члени виконкому розглянули заяви, які надійшли від громадян. Переважна кількість ухвалених рішень стосувалася надання статусу особи, яка проживає на території населеного пункту, якому надано статус гірського; надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу на користь неповнолітньої дитини; присвоєння адресних номерів.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *