Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ТРИВАЄ ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ДІЛЯНКИ АВТОШЛЯХУ у КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ

ТРИВАЄ ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ДІЛЯНКИ АВТОШЛЯХУ у КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ

Місяць тому, 13 серпня, в Івано-Франківську відбулося засідання круглого столу «Відкритий діалог між органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування», яке відвідав селищний голова Дмитро Павлюк.

Під час діалогу з керівництвом області, зокрема, було обговорене питання проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах місцевого значення.

У рамках експлуатаційного утримання дороги С090811 Рожнів-Кути на ділянці Кути-Старі Кути-Слобідка позавчора, 14 вересня, розпочатий і триває поточний ремонт проїзної частини.

У ДП «Дороги Прикарпаття» новий керівник – виконувачем обов’язків начальника організації призначений Роман Сілецький, який 08 вересня відвідав Кутську селищну раду.

Після обговорення з керівництвом Кутської територіальної громади питання проведення ремонтних дорожніх робіт та спільного виїзду у Слобідку працівники ДП «Дороги Прикарпаття» приступили до дій.

Селищний голова Дмитро Павлюк висловлює подяку Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОДА та виконувачу обов’язків начальника ДП «Дороги Прикарпаття» Роману Сілецькому за сприяння та оперативну злагоджену роботу.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *