Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У Кутській громаді відбувся захід до Дня матері

У Кутській громаді відбувся захід до Дня матері

Мама-героїня. Мама-опікун. Мама воїна. Мама і дружина захисника, що віддав своє життя за Україну. У кожної з них своя історія, свій біль, свої почуття. Вони різні, але їх об’єднує одне – велике серце, добра душа, міцний характер і материнська любов.

Розпочався захід зі спільної молитви за загиблими Героями, яку провели отець Михайло Будзан та отець Андрій Демчук. Під час заходу, присвяченого Дню матері, який відбувся 14 травня, прозвучало багато вітальних слів підтримки цим неймовірним жінкам. «Низький доземний уклін матерям, чиї сини і дочки стали на захист України від російської агресії, за недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за терпіння, витримку, мудрість і мужність. Подяка мамам захисників і захисниць за те, що виховали мужніх і незламних патріотів», – звернувся до матерів Кутський селищний голова Дмитро ПАВЛЮК. А також вручив матерям і дружинам полеглих Героїв Кутської громади пам’ятні відзнаки.

Талановиті діти, учні та викладачі Кутської школи мистецтв, працівники Будинку культури вітали присутніх щемливими піснями та віршами. Схиляємо голови перед мамами і дружинами героїв, які віддали свої життя у боротьбі за Україну.

Бажаємо усім нам швидкої Перемоги та мирного неба!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *