Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У ТЮДОВІ ВШАНУВАЛИ ГЕРОЯ УКРАЇНИ – РОМАНА ШУХЕВИЧА

Саме сьогодні, 30 червня, 114 років тому, народився Роман Шухевич – головнокомандувач Української Повстанської Армії та другий Провідник ОУН. З цієї нагоди у Тюдові присутні, які зібралися біля погруддя Героєві України, вшанували пам’ять про нього, його звитяжний і трагічний шлях-долю.

Від імені Кутської селищної ради участь в урочистостях узяли Ярослав Бринський – керуючий справами виконавчого комітету, Сергій Колотило – секретар селищної ради, Дмитро Колотило – староста села Тюдова, керівники та фахівці структурних підрозділів селищної ради, інших установ та організацій, тюдівчани.

Перед зібранням виступили Ярослав Бринський та Дмитро Колотило, які нагадали про видатну роль Романа Шухевича – одну з найвидатніших постатей національно-визвольного руху 30-50-х років, який став символом героїчної боротьби за незалежність та свободу України, зразком для наслідування для нинішніх і прийдешніх поколінь краян та українців загалом.

Концертні номери підготували художній керівник місцевого будинку культури Андрій Будз та директор Кутської школи мистецтв, очільниця дитячого церковного хору Людмила Миронюк. До підніжжя пам’ятника Героєві України Роману Шухевичу лягли живі квіти.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *