Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У ВЕЛИКОМУ РОЖИНІ ОСВЯЧЕНИЙ НОВОЗБУДОВАНИЙ ХРАМ

У ВЕЛИКОМУ РОЖИНІ ОСВЯЧЕНИЙ НОВОЗБУДОВАНИЙ ХРАМ

Кутська територіальна громада та коломийська єпархія Української Греко-Католицької Церкви поповнилися новою божою спорудою. Учора, 04 липня ц.р., у селі Великому Рожині освячений новозбудований храм Святих Верховних апостолів Петра та Павла.

На подвір’ї перед святинею віряни та адміністратор парафії о. Дмитро Мішко сердечно зустріли та привітали преосвященного владику Василія, який невдовзі виконав чин освячення.

Божественну Літургію очолив кир Василій Івасюк у співслужінні зі священниками: протопресвітером Косівським о. Романом Іванюликом, о. Андрієм Будзаком, о. Петром Дійчуком, о. Дмитром Щербатим, о. Романом Григорашем, о. Степаном Козаком та о. Юрієм Корпанюком. Священне богослужіння відвідали Кутський селищний голова Дмитро Павлюк із дружиною Оленою, староста Великого Рожина Іван Сащук, депутати селищної ради Іван Гасюк та Микола Данилюк. Під час Божественної Літургії відбулося свячення на священника диякона Андрія, який благословляється на ревне служіння у селище Кути. Будова храму продовжується у наших серцях.

Пресслужба Кутської селищної ради

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *