Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ БЛАГОДІЙНА КОЛЯДА

В КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ БЛАГОДІЙНА КОЛЯДА

Сьогодні в Кутах відбулася благодійна коляда «ЗАСІЯЛА ЗІРКА ЯСНА» за участю сіл Кутської громади. Молитва і підтримка для тих, хто стоїть на захисті рідної землі, стала основною метою цього заходу.

Всечесний отець Андрій ДЕМЧУК провів спільну молитву за здоров’я воїнів та Перемогу над ворогом у цій страшній, кривавій війні. Кутську селищну раду представляв секретар ради Сергій КОЛОТИЛО, який від імені Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА та селищної ради привітав усіх присутніх з Різдвом Христовим, подякував нашим Воїнам за можливість проведення таких заходів, за їхню жертовність у боротьбі за незалежність України від російського агресора. Начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Володимир ПОДОЛЯК нагородив співочі колективи подяками за збереження народних традицій, звичаїв та участь у благодійні коляді.

Щемливі різдвяні колядки, щедрівки та віншування дарували присутнім хори та творчі колективи: Народний аматорський ансамбль бандуристів Будинку кульури селища Кути «Сонячна струна» (керівник Світлана ЛАЗОВАН), колядники Слобідської початкової школи (керівник Наталія МЕЛЬНИЧУК), Великорожинського ліцею (керівник Марія ПОП’ЮК), хор села Старі Кути (керівник Марк’ян КОВАЛЮК), вихованці Кутської школи мистецтв «Веселкові акорди» (керівник Лариса ЧУПРИНЧУК), Народний аматорський сімейний ансамбль Воротняків (Ярослав ВОРОТНЯК), дитячий хор Тюдівського ліцею (керівник Михайло ЧОБОРЯК), Народний аматорський хор «Сокільський передзвін» село Тюдів (керівник Олексій ВОРОТНЯК), спільнота “Діти світла” УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці села Тюдів, (керівник Людмила МИРОНЮК).
Під час благодійної коляди на потреби ЗСУ було зібрано 5615 гривень.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу та у такий спосіб проявив свою небайдужість, щирі серця та патріотизм! Хай цьогорічне Різдво принесе нашій країні Перемогу, знищить все зло, а доля більше не буде випробовувати нас на міцність! Хай Господня сила та опіка будуть завжди поряд, зміцнюють нашу віру, оберігають наших Захисників, щоб вони живими і здоровими повернулись до своїх домівок.

Слава Україні! Героям слава!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *