Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Засідання виконкому

УТВОРЕНА РАДА ПІДПРИЄМЦІВ

Учора, 28 травня, відбулося чергове засіданя виконавчого комітету селищної ради під головуванням Дмитра Павлюка, Кутського селищного голови.

Члени виконкому розглянули 3 питання, а також обговорили важливі теми у «Різному».

Найперше, відбулося призначення відповідальної особи за одержання та витрачання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та проведення таких актів.
Нагадаємо, що під час заключної травневої сесії депутати проголосували за надання відділу «Центр надання адміністративних послуг» дозволу на здійснення повноважень із ДРАЦС, що відкриває для громадян нашої ТГ від початку липня цього року можливості на місці, у Кутах, отримувати свідоцтва про шлюб, народження та смерть.
Наступним рішенням утворена рада підприємців, до складу якої увійшли представники малого та середнього бізнесу громади. Важливо, що при цьому жодна з галузей та жодний вид діяльності не опинилися поза увагою місцевої влади.
Після цього члени виконавчого комітету розглянули 12 питань, що стосувалися заяв та відношень громадян.

Перші 6 рішень – це присвоєння адресних номерів житловим будинкам, а також надання дозволу на дарування і відчудження майна.

Ще 5 рішень – наслідки голосувань за надання громадянам одноразової матеріальної допомоги.

Заключне рішення стосувалося перегляду орендної плати (у бік зростання, з урахуванням індексації) за користування земельною ділянкою у відповідь на свідоме звернення заявника.
У «Різному» присутні обговорили питання надання та отримання жителями громади субсидій.

Пресслужба Кутської селищної ради

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *