Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДВІДАВ КУТИ ТА ОЗНАЙОМИВСЯ З ХОДОМ РОБІТ ЩОДО КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ЦНАПУ

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДВІДАВ КУТИ ТА ОЗНАЙОМИВСЯ З ХОДОМ РОБІТ ЩОДО КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ЦНАПУ

У Кутській селищній раді в рамках моніторингу використання коштів субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на розвиток центру надання адміністративних послуг та ходу виконання робіт побувала обласна делегація на чолі з заступником голови Івано-Франківської облдержадміністрації Богданом Футерком.

У супроводі керівників Кутської селищної ради – заступників селищного голови Анатолія Кіщука та Андрія Василькевича, керуючого справами виконкому Ярослава Бринського – комісія оглянула приміщення ЦНАПу в Кутах (Центру Дії), щодо яких ведуться роботи.

Нагадуємо, що на початку літа у стислі терміни з держбюджету на вирішення проєктних завдань місцевій владі вдалося залучити 1 252 634 гривні. Наразі вже освоєна перша частина траншу – 380 тис. грн., друга – 872,6 тис. грн. – на рахунку фінансового відділу органу місцевого самоврядування.

Співфінансування зазначеної субвенції за рахунок коштів бюджету Кутської територіальної громади склало 204 тис. грн., або 14 відсотків від загальної суми вартості проєкту. Рішеннями сесій селищної ради кошти виділялася двічі: на капремонт – у сумі 155,5 тис. грн. та на виготовлення робочого проєкту – 48,5 тис. гривень.

Учасники моніторингової групи, яку очолив Богдан Футерко, залишилися задоволеними тим, як виконуються умови надання субвенції. Також для поважних гостей була проведена оглядова екскурсія приміщеннями Кутської селищної ради.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *