Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЗУСТРІЧ із КАНДИДАТАМИ до МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

ЗУСТРІЧ із КАНДИДАТАМИ до МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

Сьогодні, 30 липня, відбулася зустріч із кандидатами до МОЛОДІЖНОЇ РАДИ, утвореної при виконавчому комітеті Кутської селищної ради. Селищний голова Дмитро Павлюк та секретар селищної ради Сергій Колотило привітали претендентів, зазначивши, що молодіжна рада створена насамперед для залучення молоді до місцевого самоврядування та започаткування системи молодіжного самоврядування в нашій громаді з подальшою активною участю у вирішенні актуальних питань її життєдіяльності.

Положення про молодіжну раду регулює діяльність, з усіма правами та обов’язками, самої ради, а також регламентує взаємодію з виконавчими органами Кутської селищної ради.

Селищний голова, його заступник Анатолій Кіщук, представники ініціативної групи Сергій Колотило, Андрій Василькевич, Володимир Подоляк та Вікторія Шнайдер отримали чудову нагоду впродовж двох годин наочно познайомитися та поспілкуватися з претендентами на роль членів молодіжної ради, адже до цього «спілкування та знайомство» з ними переважно тривало через подані анкети.

Позитивний заряд бадьорості та оптимізму ввібрали у себе обидві сторони. Результатом зустрічі стала домовленість щодо проведення у четвер, 5 серпня, установчих зборів, під час яких, зокрема, має бути обраний та затверджений кількісний і якісний склад МОЛОДІЖНОЇ РАДИ, а також її керівні та виконавчі органи.

Уся інформація про МОЛОДІЖНУ РАДУ на офіційному сайті Кутської селищної ради за посиланням https://kuty-rada.gov.ua/category/molodizhna-rada

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *