Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Звернення голови Кутської селишної територіальної громади Дмитра Палюка

Звернення голови Кутської селишної територіальної громади Дмитра Палюка

 

З 24 лютого в Україні зокрема, в Івано-франківській області введено воєнний стан.

Створено оперативні штаби при Івано-Франківській обласній державній адміністрації та Косівській районній державній адміністрації, які діють чітко за регламентом та протоколом. В Івано-Франківську до складу входить голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, голова обласної ради Олександр Сич, Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків, командир бригади територіальної оборони Юрій Копадзе.

Відповідно Косівський штаб очолила голова Косівської РДА Наталія Кучма, до складу увійшли голови територіальних громад Косівського району, начальник Косівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Козак та керівники структурних підрозділів.

На території Кутської селищної ТГ з нашої ініціативи від сьогодні також почав працювати оперативний штаб до складу якого увійшли старости населених пунктів нашої громади, представники поліції територіальної оборони району, добровільне громадське формування “опришки” та мисливці.

На порядку денному сьогодні стоїть питання організації мобілізації резервістів першої та другої черги всі вони будуть направлені в 10 штурмову бригаду, та мобілізація військовозобов’язаних. Також можливо сьогодні координація вступу до територіальної оборони за спрощеною процедурою – достатньо мати в наявності паспорт громадянина України.

Прогнозується велика кількість переселенців у Кутській територіальній громаді, тому нам спільно треба організувати поселення та харчування людей. Важливо сьогодні не забути про вразливі верстви населення.

Контактні телефони оперативного штабу (4-53-03, 8:00-18:00)
098 092 31 04
Відділення поліції – селище Кути, вул. Франка, 20.

Інформація про наявність споруд цивільного захисту, надання невідкладної медичної, допомоги окремо опубліковано на сайті Кутської селищної ради (https://www.kuty-rada.gov.ua/) та офіційній сторінці у facebook (https://www.facebook.com/kutyrada).

 

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *