Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ВАКЦИНУЙТЕСЬ ВІД COVID-19: ЗАХИСТІТЬ СЕБЕ ТА БЛИЗЬКИХ вам ЛЮДЕЙ!

ВАКЦИНУЙТЕСЬ ВІД COVID-19: ЗАХИСТІТЬ СЕБЕ ТА БЛИЗЬКИХ вам ЛЮДЕЙ!

В Україні щодня реєструють збільшення кількості випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, зокрема й штаму коронавірусу «Дельта».

Ліків проти COVID-19 немає. Заразитися коронавірусом може людина будь-якого віку незалежно від статі, походження та національності. Єдиний спосіб захиститися від цього – вакцинація.

В Україні вакцинують усі категорії громадян! Кожен, незалежно від віку і професії, може отримати вакцину у найближчому пункті щеплення або центрі масової вакцинації населення. Щеплення безкоштовні! Людина, яка отримує щеплення, посилює свій та суспільний захист. Окрім того, вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

У Кутській громаді працює в робочі дні два пункти щеплення:
Кутська АЗПСМ, вул. Шевченка, 1, с-ще Кути, понеділок – п’ятниця з 09.00 по 18.00 (контактний телефон (03478) 4-52-42);
Кутська АЗПСМ, вул. Шевченка, 392 Б, с. Тюдів, понеділок – п’ятниця з 09.00 по 18.00 (контактний телефон (03478) 4-65-45).
Вакцинація проводиться зареєстрованими в Україні вакцинами.

Всі вакцини, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я, є безпечними та захищають від важкого перебігу, ускладнень та смерті від COVID-19.

Вакцинація — це єдиний, ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби! Імунопрофілактика залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань та смертей, а також боротьби з пандемією.Тільки так населення знову зможе повернутись до звичного життя.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *