Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЛІДЕРСТВО «ГУЦУЛЬЩИНИ» НА ТЕРЕНАХ ПОКУТТЯ ЗБЕРЕЖЕНЕ

Волейбол

ЛІДЕРСТВО «ГУЦУЛЬЩИНИ» НА ТЕРЕНАХ ПОКУТТЯ ЗБЕРЕЖЕНЕ

Учора, 30 травня, в спорткомплексі міста Коломиї фінальна четвірка розіграла призові місця в рамках чемпіонату Покуття з волейболу серед жіночих команд.

Збірна команда «Гуцульшина», після трьох поспіль переможних сезонів, посіла другу сходинку.

Спершу наша команда, адже основу складають кутчанки, впевнено переграла суперниць із П’ядиків та коломийської ДЮСШ з однаковим рахунком – 2:0.

Учетверте підряд основним суперником по фіналу для «Гуцульщини» випав «Колос» зі Снятина.

Фінальна частина змагань була перенесена і відбулася на тиждень пізніше. Відсутність у складі нашої команди з об’єктивних причин двох провідних волейболісток, натомість присутність у складі суперниць двох гравчинь, які мають досвід виступів в Україні на найвищому рівні, зіграли вирішальну роль. Але й за таких обставин дівчата «Гуцульщини» змогли згуртуватися і дати справжній бій «Колосу» – 25:27 та 21:25. Як бачимо, шальки терезів могли схилитися і в наш бік, але… не схилилися. Цьогоріч збірна команда «Гуцульщина» – друга.

Незважаючи ні на що, волейбольне лідерство на теренах Покуття відстояти вдалося. Зокрема завдяки всебічній підтримці Кутської селищної ради в особі Дмитра Павлюка та відділу культури, туризму, молоді та спорту в особі Володимира Подоляка.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *