Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

«Мама, тато, я – спортивна сім’я!»

«Мама, тато, я – спортивна сім’я!»

Під такою назвою, учора, 22 квітня, на базі Старокутського ліцею вперше відбулися спортивні змагання, в якому батьки і діти КНП СК «Авангард», (відділення футбол) змагалися за першість у різних конкурсах та естафетах. (5 сімей молодшої вікової групи, середньої – 6 сімей, старшої – 25 дітей).

?Основною метою заходу стало зміцнення здоров’я дітей і батьків, пропаганда здорового способу життя та виховання любові до фізичної культури. Спортивним змаганням передувало урочисте відкриття, на якому Кутський селищний голова Дмитро Павлюк привітав усіх учасників змагань та побажав міцного здоров’я й гармонійного спортивного розвитку.

Також привітальне слово мали начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради Володимир Подоляк, директор КНП СК «Авангард» Володимир Острук та староста Слобідського старостинського округу Петро Будз.

Чудові танцювальні виступи продемонстрували вихованці Кутської школи мистецтв класу хореографії (викладач Руслана Бельмега).
У підсумку в молодшій віковій групі вибороли:
?ІІІ місце – сім’я Бойчук
?ІІ місце – сім’я Вардзаль 2
?І місце – сім’я Рубаняк 1
У середній віковій групі:
?ІІІ місце – сім’ї Рубаняк 2
?ІІ місце – сім’я Трищук
?І місце – сім’я Гулій
Серед старших дітей:
?ІІІ місце – Черненко Олександр
?ІІ місце – Коцюбан Віталій
?І місце Бадрак Станіслав

Змагання і конкурси серед учнів і батьків пройшли у дружній, спортивній атмосфері. Переможців та призерів було нагороджено пам’ятними медалями і призами. Організаторами заходу виступили відділ культури, туризму, молоді та спорту та тренер ФК «Черемош» Слобідка Денис Ткаченко, якого було нагороджено подякою Кутської селищної ради за популяризацію спорту у громаді. До речі, після повномасштабного вторгнення росії в Україну Денис, як ВПО, переїхав у Кутську громаду з Харкова.

?Дякуємо за активну громадську позицію у спортивному житті Кутської територіальної громади сім’ям, які виявили бажання взяти участь. Щира подяка ЗСУ за можливість проводити такі змагання та займатися дітям улюбленими видами спорту.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *