Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ПЕРШИЙ ДИТЯЧИЙ ЗАГАЛЬНОГРОМАДСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ ІЗ МІНІФУТБОЛУ

ПЕРШИЙ ДИТЯЧИЙ ЗАГАЛЬНОГРОМАДСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ ІЗ МІНІФУТБОЛУ

Сьогодні, 3 липня, стартував перший чемпіонат Кутської територіальної громади з мініфутболу серед дитячих команд, аби в подальшому цей вид спорту набув ще більшої популярності, а юнацькі та дорослі команди отримали яскраву, талановиту, надійну зміну.

Сім команд, саме стільки населених пунктів у нашій громаді, заявилися для участі в чемпіонаті. Анатолій Кіщук, заступник селищного голови; Володимир Подоляк, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради; Микола Кушнірук, незаперечний авторитет, фахівець та одухотворювач кутських «Карпат», благословили старт турніру, який проходить під фінансовою та інформаційною егідою Кутської селищної ради.

Володимир Подоляк від власного імені та імені селищного голови Дмитра Павлюка, який підтримує розвиток усіх культивованих у нашій громаді видів спорту, передав привіт учасникам змагань та запевнив, що змагання повинні стати традиційними.

Урочисте підняття національного прапора – і перший суддівський свисток пролунав. Чемпіонат розпочався. Розпочався з перемоги Кутів над Розтоками, Старих Кутів над Великим Рожином і Тюдова над Малим Рожином. Екватор чемпіонату пройдений: усі команди, крім тюдівчан, зіграли сьогодні, в суботу, по три матчі (Тюдів – чотири).

Після першого дня лідирують саме тюдівські футболісти – 12 очок із 12 можливих. На другій сходинці – старокутчани: 9-ть із 9-и. Третє-четверте місця поділяють на разі кутчани та малорожинці – по 4 залікові бали. Слобідка, маючи в активі одну перемогу, посідає з 3-ма очками п’яту сходинку. Задніх пасуть великорожинці та розтоківчани – без перемог та нічиїх.

Дві дівчинки (усі їх упізнають на фото) теж боролися сьогодні на зеленому штучному майданчику, виступаючи за команди Старих Кутів та Малого Рожину, на рівні з однолітками-хлопцями і забивали голи у ворота суперників, до того ж у грі, а не під час розминки.

Найрозгромніший рахунок першого ігрового дня – 14:0 (Старі Кути з Великим Рожином). Єдину нічию влаштували Кути та Малий Рожин.

Завтра, 4 липня, продовження чемпіонату – другий, водночас завершальний, день. Переможці здобудуть гарантовані місцевою владою призи та нагороди.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *