Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні, 25 травня, у Тюдівському ліцеї Кутської громади відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика з тренажерним обладнанням

Сьогодні, 25 травня, у Тюдівському ліцеї Кутської громади відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика з тренажерним обладнанням.

З нагоди такого спортивного дійства біля Тюдівського ліцею зібрались учні, батьки, педагогічний колектив та жителі громади. Гостями заходу були Кутський селищний голова Дмитро Павлюк, староста Тюдівського старостинського округу дмитро Колотило, начальник відділу освіти Вікторія Шнайдер, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Володимир Подоляк, головний бухгалтер відділу освіти Галина Кравчук.

Отці Павло та Юрій освятили спортивний майданчик на благо підростаючого покоління. Директорка ліцею Ліля Марчук подякувала Дмитрові Павлюку, Володимиру Подоляку, Дмитру Колотило, Вікторії Шнайдер, Галині Кравчук, волонтеру Василю Вітенку, голові батьківського комітету Івану Чоборяку та всім, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика, в упорядкуванні шкільного подвір’я зони відпочинку та зауважила, що відкриття такої споруди – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів.

Кутський селищний голова Дмитро Павлюк привітав усіх присутніх зі святом Вознесіння Господнього. Подякував українським воїнам за можливість працювати та розвиватися, а також всім хто активно допомагав у встановленні та облаштуванні спортивного майданчика. «Не зупинятися, всю енергію направляти на допомогу Збройним силам України», – закликав Дмитро Павлюк. Побажав діткам здоров’я та спортивних здобутків.

Володимир Подоляк від відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради вручив для учнів Тюдівського ліцею подарунки, у вигляді м’ячів і скакалок, привітав усіх з цим дійством та зазначив, що майдачник буде стимулом для дітей спортивно розвиватися. Вікторія Шнайдер також привітала усіх та побажала високих спортивних здобутків. До привітального слова запросили Дмитра Колотила.

Учні Тюдівського ліцею привітали усіх присутніх запальним танцем та веселою піснею. Любіть спорт, займайтеся спортом і тоді ви проживете довге й щасливе життя, яке приноситиме вам тільки позитивні емоції.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *