Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Троє представників нашої громади – призери обласного етапу IX Всеукраїнської спартакіади

Троє представників нашої громади – призери обласного етапу IX Всеукраїнської спартакіади

У неділю, 16 травня, в Івано-Франківську пройшов II-й, обласний, етап змагань у рамках IX Всеукраїнської спартакіади серед команд депутатів облради та збірних команд, сформованих із депутатів місцевих рад шести районів Прикарпаття.

Упродовж недільного дня команди виборювали першість у п’яти видах спорту: мініфутболі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

Наша основна увага і надія стосувалися мініфутболу, де за збірну команду району виступали двоє депутатів Кутської селищної ради – Володимир Подоляк та Володимир Маркевич.

Перемога дісталася депутатам-футболістам Івано-Франківського району. Збірна Косівщини розділила 3-4 місця з представниками депутатського корпусу Калуського району.

Володимир Подоляк, провівши у чотирьох поєдинках 8 м’ячів у ворота суперників, до кінця претендував на роль головного бомбардира турніру. Та гравцеві Івано-Франківського району пофортунило забити на гол більше.

Третє місце у шашковому турнірі виборола представниця Кутської територіальної громади Катерина Луканюк, депутатка Косівської районної ради..

За результатами змагань буде сформована збірна команда депутатів Івано-Франківщини для участі у заключному етапі Всеукраїнської спартакіади.

 

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *