Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ВПЕРШЕ на ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ в КУТАХ ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР з ХУДОЖНЬОЇ ГІМНАСТИКИ «РІЗДВЯНІ КАРПАТИ”

ВПЕРШЕ на ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ в КУТАХ ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР з ХУДОЖНЬОЇ ГІМНАСТИКИ «РІЗДВЯНІ КАРПАТИ”

В Кутській громаді на базі Кутського професійного ліцею відбувся всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Різдвяні Карпати». Цей турнір зібрав 130 юних гімнасток – це 8 команди з різних куточків України: команди з міста Харкова, селища Солоницівка Харьківської області, міста Вишневе Київської області, Хмельницького, села Крижанівки Одеської області, команди ДЮСШ міста Черкаси та СК «Черкаси», команда селища Кути Івано-Франківської області.

Почесними гостями турніру були начальник Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради Володимир Подоляк, головний спеціаліст Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради Ольга Яремчук, директор Кутського професійного ліцею Наталія Кравчук, директор Кутського ліцею Світлана Андрусяк.

Розпочалися змагання зі спільного виконання гімну України та хвилини мовчання в пам’ять полеглих Героїв російсько-української війни. Володимир Подоляк привітав учасників турніру та висловив вдячність організаторам, тренерам, батькам за величезний внесок у майбутнє дітей, підтримку та виховання найкращих якостей, які ведуть до високих звершень.

Привітали присутніх народний аматорський ансамбль бандуристок «Сонячна струна» Будинку культури селища Кути (керівник Світлана Лазован) та дівчатка танцювального колективу Кутської школи мистецтв (керівник Христина Боднарєва). Гості турніру були нагороджені пам’ятними подарунками, а учасники змагань – медалями та подячними грамотами.

Організатори змагань отримали подяки за популяризацію, розвиток та організацію цього турніру. Організаторами турніру виступили ГО СК «Адреналін» (Руслан Байрамов), тренер філіалу ГО СК «Адреналін» Ірина Долгополова, за підтримки Кутського селищного голови Дмитра Павлюка, Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Відділу освіти, директора Кутського професійного ліцею Наталії Кравчук, Юрія Андрусяка та Яни Джолохави.

Дякуємо за музичний супровід Тарасові Онисим’юку, за медичне забезпечення Ользі Лазорик, працівникам Кутського професійного ліцею за смачні сніданки та обіди, тренеру Ірині Долгополовій за спортивну підготовку юних талантів Кутської громади.

Художня гімнастика – це завжди грація і краса. У той час, коли наші чарівні дівчатка тренуються, виступають – наші захисники та захисниці боронять Україну. Вони роблять це для того, щоб такі молоді та красиві мали змогу займатися та розвиватися.

Вдячні воїнам ЗСУ!

Слава Україні!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *